Website bouwen is een vak apart

Hey hallo, ik ben Leanna de eigenaresse van deze fotografie studio. Op het moment ben ik ontzettend druk bezig mijn website te bouwen alleen gaat dit niet helemaal zoals gepland.

Het blijkt namelijk moeilijker dan verwacht en het uitbesteden is ook nog niet zo simpel. Iedere website bouwer heeft andere prijzen en pakketten. Dus ik ben goed aan het zoeken welke website bouwer de juiste pakketen aanbied binnen mijn budget.

Tot ik die handige Harry gevonden heb zal ik zelf even een basis op het internet moeten neerzetten. Dus dat probeer ik zo goed en zo kwaad als het me op eigen kennis lukt. Hopelijk krijg ik het voor elkaar om een mooie basis website te bouwen en kan ik iedereen met een gerust hart naar mijn website doorverwijzen.

Als je tips hebt laat dit dan zeker weten! Alle hulp is welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.